Meer resultaten voor groepsaankoop zonnepanelen 2016

groepsaankoop zonnepanelen 2016
Groepsaankoop zonnepanelen Provincie Antwerpen.
Wij vinden het echter ook belangrijk dat elke deelnemer alvorens te beslissen een transparante rendementsberekening ontvangt, maar bij voorbeeld ook dat installateurs gekwalificeerd zijn, dat er er kwaliteitscontroles gebeuren en er verschillende garanties zijn. Je kan dit nalezen in de kwaliteitsstandaard. Waarom kiezen voor de groepsaankoop zonnepanelen van de provincie?
Kwaliteitsstandaard voor groepsaankoop zonnepanelen Noordernieuws.be.
Kwaliteitsstandaard voor groepsaankoop zonnepanelen. 20 september 2016 Energie, Huis tuin, Milieu, Provincie Antwerpen. De provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en EOS Oostende hebben samen een kwaliteitsstandaard opgesteld waaraan al hun groepsaankopen zonnepanelen moeten voldoen. Het is de eerste standaard in zijn soort in Vlaanderen.
Groepsaankoop zonnepanelen Gemeente Staden.
Lees dan snel verder. Voor de tweede groepsaankoop zonnepanelen kan je vanaf 1 september 2016 inschrijven via www.wijkiezen.be. Op 5 oktober 2016 vindt een veiling plaats, waarin gekwalificeerde leveranciers tegen elkaar bieden. De leverancier met het laagste bod wint de veiling.
Laatste dagen inschrijven groepsaankoop zonnepanelen Gemeente Puurs.
Zonnepanelen zijn nog altijd een zeer rendabele investering ook na invoering van het prosumententarief en het wegvallen van de overheidssubsidies. Besparen op energiekosten. Goed voor het klimaat. Waardestijging van je huis. Waarom via de groepsaankoop? De provincie Antwerpen ontzorgt je tijdens het hele traject en dit vanaf de inschrijving tot na de installatie. De provincie garandeert je.: Een scherpe prijs. Hoe werkt het? Inschrijven doe je tot 7 augustus gratis en vrijblijvend via www.samengaanwegroener.be. Veiling is op 8 augustus. Persoonlijk voorstel met je kosten, opbrengst en terugverdientijd ontvang je per e-mail. Beslissen kan tot 5 oktober. Plaatsing installatie na inspectie dak. Meer informatie vind je op de website www.samengaanwegroener.be of bel het gratis nummer 0800 26 177. Door de provinciale groepsaankopen van 2014, 2015 en 2016 werden in Puurs 75 zonne-installaties geplaatst met een totaal opgewekt vermogen van 304.434 kWh.
Groepsaankoop West-Vlaanderen ZONSTRAAL FORUM.
Het resultaat van de veiling op 5 oktober 2016. De veiling voor de groepsaankoop zonnepanelen in West-Vlaanderen vond plaats op 5 oktober 2016. Tijdens deze veiling brengen gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers hun beste bod uit voor zonnepanelensystemen van 4 tot en met 40 zonnepanelen.
Eerste groepsaankoop voor zonnepanelen in Limburg gaat van start.
Maar in 2016 waren slechts 10 procent van de aangekochte installaties bestemd voor Limburgse daken. iChoosr, in Vlaanderen marktleider op het vlak van groepsaankopen, organiseert daarom voor het eerst een groepsaankoop voor zonnepanelen in de provincie, in samenwerking met Het Belang van Limburg.
Sunpower zonnepanelen Groepsaankoop Zonnepanelen Vlaanderen.
Schrijf je gratis en vrijblijvend in bij Groepsaankoop Zonnepanelen Vlaanderen. Eén van onze dichtst bijzijnde installateurs zal contact met jouw opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Je ontvangt een op maat gemaakte offerte op basis van de door ons geselecteerde top producten.
Francesco Vanderjeugd Nu mogelijk: groepsaankoop zonnepanelen.
Daarna, op 24 oktober 2016 mag eenieder die zich inschreef voor de groepsaankoop, een persoonlijk voorstel per mail verwachten. Wie intekende op de groepsaankoop, heeft dan tot 5 december de tijd om al dan niet te beslissen over effectieve aankoop. De leverancier zal daarop trachten de zonnepanelen voor 1 juni 2017 bij alle deelnemers van de groepsaankoop te installeren.

Contacteer ons