Zoeken naar provincie west vlaanderen groepsaankoop energie

provincie west vlaanderen groepsaankoop energie
Energie en wonen Provincie West-Vlaanderen.
Resultaten groepsaankoop: 49.500 inschrijvingen, gemiddelde besparing 347 euro. Maar liefst 49.500 gezinnen schreven zich vrijblijvend in voor de zevende groepsaankoop groene energie en gas van de Provincie West-Vlaanderen. Nog 6 dagen om in te schrijven voor de groepsaankoop groene stroom en gas.
Resultaten groepsaankoop: 49.500 inschrijvingen, gemiddelde besparing 347 euro Provincie West-Vlaanderen.
Provinciebestuur West-Vlaanderen Wenst u dit beeld in hoge resolutie te bekomen en/of te publiceren, neem dan contact op met het Provinciebestuur via mediadatabank@west-vlaanderen.be. Maar liefst 49.500 gezinnen schreven zich vrijblijvend in voor de zevende groepsaankoop groene energie en gas van de Provincie West-Vlaanderen.
Samen gaan we groener.
Door in groep te kopen, krijg je kwaliteit, een goede prijs en begeleiding. Klik op de knop van je provincie voor meer informatie. Samen gaan we groener. Groepsaankoop groene stroom en gas Groepsaankoop zonnepanelen. Groepsaankoop groene stroom en gas Groepsaankoop zonnepanelen.
Laatste dagen voor groepsaankoop groene stroom Grensnieuws.
Please enable JavaScript on your browser to best view this site. Nieuws uit Vlaanderen langs de taalgrens. Laatste dagen voor groepsaankoop groene stroom. Grensnieuws Geplaatst op 4 februari 2018 door FVW 4 februari 2018. De groepsaankoop groene stroom en gas van de Provincie West-Vlaanderen telt reeds meer dan 43.350 inschrijvingen. Tot en met woensdag 7 februari, kunnen particulieren en ondernemingen met een jaarverbruik tot 50.000 kWh voor elektriciteit en 100.000 kWh voor gas zich vrijblijvend en gratis inschrijven voor de groepsaankoop via de website www.samengaanwegroener.be, via de gratis infolijn 0800 76 101 of via een loket. Ruim 16 miljoen kilogram CO2 gezamenlijk te besparen. Onder de ruim 43.350 inschrijvers zijn veel huishoudens die nog grijze stroom gebruiken. Een huishouden dat wisselt van grijze naar groene stroom bespaart 258 gram CO2 per kilowattuur. Als alle inschrijvers zouden overstappen naar duurzame stroom, besparen zij gezamenlijk ruim 16 miljoen kilogram CO2. Bij de vorige groepsaankoop werd 245, miljoen kilogram CO2 bespaard. Eerdere succesvolle groepsaankopen in West-Vlaanderen. Bij de groepsaankoop groene energie en gas van de Provincie West-Vlaanderen van vorig jaar schreven maar liefst 78.000 gezinnen zich vrijblijvend in.
Alle artikels over Groepsaankoop" KW.be.
Er hebben zich minder mensen ingeschreven voor de groepsaankoop energie van de provincie. 72 lokale besturen kopen samen ITC technologie aan. Kortrijk 72 lokale besturen hebben deze morgen in Kortrijk een raamakkoord gesloten voor een gezamenlijke aankoop op vlak van informatie en communicatietechnologie. De partners, vooral steden, gemeenten en OCMW's' hopen zo op 5 jaar tijd tussen de anderhalf en drie miljoen euro te besparen op de aankoop en het onderhoud van hun informaticasystemen. Het gaat om één van de grootste raamakkoorden ooit in Vlaanderen.
Groepsaankoop groene stroom Provincie West-Vlaanderen.
SamenSterker Schrijf je in voor de groepsaankopen van SamenSterker en bespaar op energie Makkelijk Vrijblijvende offerte Duurzaam Goedkoper.
Nog minder dan de helft van je energie nodig om je water op te warmen. Met een zonneboiler snoei je drastisch in je energieverbruik. Een warmtepompboiler is ideaal voor zowel kleine als grote gezinnen. Schrijf je hier in voor onze groepsaankoop!
Nieuwe groepsaankoop groene stroom en gas start vandaag Provincie West-Vlaanderen.
Bij de groepsaankoop groene energie en gas van de Provincie West-Vlaanderen van vorig jaar schreven maar liefst 47.000 gezinnen zich vrijblijvend in. Dit is 9 % van alle West-Vlaamse gezinnen. 40.170 van hen zon 60 % gingen effectief in op het aanbod van de winnende energieleveranciers en bespaarden gemiddeld 323 euro.

Contacteer ons